WAB cannot display the digital places & comma separator as ArcGIS/desktop+Server

543
1
Jump to solution
06-04-2017 11:30 PM
FatinRimawi
Occasional Contributor

Hi All,

The digital places can be set in ArcGIS desktop/Server as shown in the screenshots.

However, WAB fails to do this.

What could be the issue here? How can I reflect the displayed digital places from the desktop/server to the WAB?

 

Thank you in advance.

 

Best,

Fatin

1 Solution

Accepted Solutions
Jayanta_Poddar
Honored Contributor

Since WAB is linked with AGOL/Portal for ArcGIS, you need to configure pop-ups in web map.

Did you check Configure pop-ups—ArcGIS Online Help | ArcGIS .

To configure the attributes within the field or fields you want to display, click the Configure Attributes link. Select which fields you want to display. You can also select a field to change its alias, order it, and format it. For number fields (such as population), select the number of decimal places to display and whether to use a 1,000 separator.

View solution in original post

1 Reply
Jayanta_Poddar
Honored Contributor

Since WAB is linked with AGOL/Portal for ArcGIS, you need to configure pop-ups in web map.

Did you check Configure pop-ups—ArcGIS Online Help | ArcGIS .

To configure the attributes within the field or fields you want to display, click the Configure Attributes link. Select which fields you want to display. You can also select a field to change its alias, order it, and format it. For number fields (such as population), select the number of decimal places to display and whether to use a 1,000 separator.

View solution in original post