Deploy Electric Network Editor v3.4

185
1
Jump to solution
05-13-2021 03:32 PM
DLee
by
New Contributor

Hi!

I've successfully Staged, applied asset package, publish my network services but i can not deploy the solution using the ArcGIS Solutions.  When i try to deploy it, it does not ask for the data sources.  Any Ideas on how to fix this?

Thanks!

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
MikeMillerGIS
Esri Regular Contributor

The workflow changed between 3.3 and 3.4

https://solutions.arcgis.com/electric/help/electric-utility-network-editor/get-started/release-notes...

March 2020 - Version 3.4
The March 2020 release of the Electric Utility Network Editor template version 3.4 includes the following updates:

  •    Deploy the network editor workflow has changed and a feature service is no longer required to deploy the solution.

https://solutions.arcgis.com/electric/help/electric-utility-network-editor/get-started/deploy-the-ne...

 

 

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
MikeMillerGIS
Esri Regular Contributor

The workflow changed between 3.3 and 3.4

https://solutions.arcgis.com/electric/help/electric-utility-network-editor/get-started/release-notes...

March 2020 - Version 3.4
The March 2020 release of the Electric Utility Network Editor template version 3.4 includes the following updates:

  •    Deploy the network editor workflow has changed and a feature service is no longer required to deploy the solution.

https://solutions.arcgis.com/electric/help/electric-utility-network-editor/get-started/deploy-the-ne...

 

 

View solution in original post

0 Kudos