Store Images in a blob field

183
1
Jump to solution
06-23-2021 09:32 AM
DebayanMandal95
New Contributor

Hi,

I have a feature layer with attachments enabled. Am trying to store images in a field that I has stored as type 'blob'. However, whenever I try to publish the survey, it gives me the error field "Images" needs attachments enabled. Where am I making a mistake here? Any help would be great.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Philip-Wilson
Esri Frequent Contributor

Hi @DebayanMandal95,

Are you using ArcGIS Online or Enterprise, and how was your feature service created? Are you using existing feature layer and publishing from Connect?

Attachments are stored in a related table to the feature layer which is managed by ArcGIS. You need to ensure that attachments have been enabled in the feature layer settings.

Please refer to https://doc.arcgis.com/en/arcgis-online/manage-data/manage-hosted-feature-layers.htm for more information.

Regards,

Phil.

 

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
Philip-Wilson
Esri Frequent Contributor

Hi @DebayanMandal95,

Are you using ArcGIS Online or Enterprise, and how was your feature service created? Are you using existing feature layer and publishing from Connect?

Attachments are stored in a related table to the feature layer which is managed by ArcGIS. You need to ensure that attachments have been enabled in the feature layer settings.

Please refer to https://doc.arcgis.com/en/arcgis-online/manage-data/manage-hosted-feature-layers.htm for more information.

Regards,

Phil.

 

View solution in original post

0 Kudos