Passthrough Data from ArcGIS Collector Populating in Survey123 Website vs Survey123 App

341
1
01-15-2021 02:41 PM
KathrynWesson
New Contributor III

We are trying to configure two URLs for an ArcGIS Collector map to automatically open a Survey123 form while out in the field. One link opens and passes the data to the Survey123 website and the other is supposed to open and pass the data to the Survey123 app. The link is working as planned for the website, but not for the app. Here are the URLs that we're using:

Website -

https://survey123.arcgis.com/share/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx9524ed8?mode=edit&globalId={globalid}

App -

arcgis-survey123://?itemID=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx9524ed8&mode=edit&globalId={globalid}

I've x-ed out part of the survey ID in both links just for security reasons, so please don't pay attention to that part. Can anyone tell us why we can't get the data to passthrough successfully to the Survey123 app, and how we would go about fixing the URL (if that's even the problem) to get it to do so? Thanks in advance!

Reply
0 Kudos
1 Reply
Shwu-jingJeng
Esri Regular Contributor

Hi Kathryn,

Thanks for reporting this. We do have a backlog issue logged for this internally. I encourage you to submit this issue as a bug via Esri Support. Our Support team will assign an official bug number for your records. This number can be used to search for and subscribe to the bug on the Esri Support site. If the issue is reported by other customers it will be attached to the same bug report, which helps us assess the impact of the issue and prioritize it accordingly.

 

Thanks,