ISSUE with Autocomplete interfering with Defaulting Date/Time fields

381
2
Jump to solution
07-20-2017 10:57 AM
DavidRebot
New Contributor II

Hi All,

I'm having an issue where the autocomplete appearance on a select_one field, is causing my Date, Time, & dateTime fields to no longer default to today() & now(), they will come up blank. (All of these fields are within a repeat).

Ex:

typenamelabelappearancedefault
begin repeatSampling_LogSampling Log
dateSampleDateDatetoday()
time

SampleTime

Timenow()
dateTimeSampleDateTimeDateTimenow()
select_one TypeListSampleTypeSample Typeautocomplete
end repeat

Changing the appearance of "select_one TypeList" from 'autocomplete' to something else causes the defaulted date/time fields to function properly.  

Do anyone know of a work around for this? I'd like to keep the 'autocomplete' appearance.

Thanks,

Dave R.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
JamesTedrick
Esri Esteemed Contributor

Hi David,

I can confirm the issue you are reporting with default values. I've logged an issue for the Survey123 development team to look into this. As a workaround, you could place the functions in the calculate column and they will populate.

View solution in original post

2 Replies
JamesTedrick
Esri Esteemed Contributor

Hi David,

I can confirm the issue you are reporting with default values. I've logged an issue for the Survey123 development team to look into this. As a workaround, you could place the functions in the calculate column and they will populate.

View solution in original post

DavidRebot
New Contributor II

Thanks James!

0 Kudos