File size or type not supported for this service.

182
3
04-03-2020 06:35 AM
JürgenBiendara
New Contributor III

Hello,

We have a general problem with Survey123 (ArcGIS Enterprise 10.7.1). We cannot upload pictures with the Survey123 web app while it is working with the Survey123 field app.

Does anyone have an idea, where to look or what the cause may be?

Thank you very much, best regards,

Juergen

0 Kudos
3 Replies
Shwu-jingJeng
Esri Regular Contributor

Hi Juergen,

Just to check if you are using image question with annotate appearance in your xls form?

If so, you might run into this existing salesforce issue:

BUG-000128809 The "Failed to Submit" error message is returned when a survey is submitted via web and published to ArcGIS Enterprise and the XLS form has an image type question and annotate appearance in it.

0 Kudos
JürgenBiendara
New Contributor III

Hi Jeng (hope, that's correct)

We could finally verify that it is this bug we are facing. Can you tell me where I can find out more about this bug, how it is worked on and maybe when there will be a solution to it?

Thank you very much, best regards,

Juergen

0 Kudos
Shwu-jingJeng
Esri Regular Contributor

Hi Jurgen,

I will suggest you to contact Tech Support and they will evaluate your setting and identify if you are running into the same issue as I mentioned (BUG-000128809). If yes, they will attach your case into the existing salesforce issue to allow you to track the status of the salesforce issue under your My Support portal.

0 Kudos