Select to view content in your preferred language

Date filter bug after Survey123 2/21/2023 update

594
4
Jump to solution
02-22-2023 06:26 AM
RobBlash
Regular Contributor

I've requested a support ticket, but wanted to post here as well to help get some traction for a speedy fix.

When constructing a date filter on the Survey123 website the filter cannot be applied. The apply buttons are grayed out. Tested across multiple surveys, multiple date fields, and multiple AGOL subscriptions and the bug appears 100% of the time.

 

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Richard_Purkis
Esri Contributor

@ZacharySutherby @RobBlash 

This has been logged has BUG-000156082: Unable to filter dates by value on the Survey123 website

Thanks

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
ZacharySutherby
Esri Regular Contributor

Hello @RobBlash

Thank you for reporting this! I've gone ahead and created an internal issue for this behavior. When Support logs the defect please feel free to share it on this thread.  

Thank you,
Zach
0 Kudos
Richard_Purkis
Esri Contributor

@ZacharySutherby @RobBlash 

This has been logged has BUG-000156082: Unable to filter dates by value on the Survey123 website

Thanks

0 Kudos
Ruth_JiatengXu
Esri Contributor

Hi @RobBlash ,

The fix of this issue is available for testing on BETA https://survey123beta.arcgis.com/. If possible please help us verify the fix. We will push the fix to PROD if the fix works for you.

Thanks,

Ruth

0 Kudos
Ruth_JiatengXu
Esri Contributor

Hi @RobBlash ,

The fix has been pushed to PROD.

Thanks,

Ruth

0 Kudos