Data and Analyze pages on Survey123 website will not load.

965
6
Jump to solution
05-23-2017 07:16 AM
RebeccaFuda
New Contributor III

Is anyone else having problems with the Survey123 website?  The Overview and Collaborate tabs for my survey work fine, but the Analyze and Data tabs will not load.  

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
RebeccaFuda
New Contributor III

I think my survey may have been corrupted.  I copied it over to a new file, republished it, and problem was solved.  Thanks for the help!

View solution in original post

0 Kudos
6 Replies
NicoleGamble1
Esri Contributor

I just gave this a try with a few different surveys and it seems to be working for me. A few ideas to narrow this down:

1. Does it do the same thing in multiple web browsers? (Chrome, IE, Firefox)

2. If you log into arcgis.com instead of survey123.arcgis.com, are you able to view your feature layers & add them to new maps without any problems? 

0 Kudos
RebeccaFuda
New Contributor III

Thanks for your response.  

1. Yes, it is happening in 4 different browsers: Chrome, IE, Firefox, and Microsoft Edge.

2. Yes, if I log into arcgis.com I am able to view my feature layer and add it to maps.

0 Kudos
NicoleGamble1
Esri Contributor

Are you able to test logging in to survey123.arcgis.com outside of your work network and see if the same thing happens to check if that could be the source of the problem? 

0 Kudos
MichaelKelly
Occasional Contributor III

Also, if you are loading over http, try loading over https. If you have not used the website since the last update, then also clear your browser cache (although given that this happens on all browsers it is unlikely the root cause).

0 Kudos
RebeccaFuda
New Contributor III

I think my survey may have been corrupted.  I copied it over to a new file, republished it, and problem was solved.  Thanks for the help!

0 Kudos
CarlosAlves93
New Contributor

Hello RebeccaFuca,

How you can republished a Survey123 in Website?

0 Kudos