Application freezes without exception

4122
6
Jump to solution
08-28-2015 11:31 AM
TércyoStorck1
New Contributor III

Hi. I’m developing a Windows Store Application and i got an issue. When i go back from the maps page after loading some layers from my .geodatabase (offline map). My Application freezes without exception. Anyone knows what's going on?

var layers = await esriUtil.GetlayersAsync(mapa);

mpvwBase.Map.Layers = layers;

LoadFlyoutIdentify(layers);

mpvwBase.Map.Layers.Insert(0, esriUtil.GetBasemap(mapa));

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AnttiKajanus1
Regular Contributor II

Thanks for reporting this, I have created bug issue for this.

View solution in original post

6 Replies
AnttiKajanus1
Regular Contributor II

Hi,

Could you create simple solution that reproduces the issue?

cheers,

Antti

0 Kudos
TércyoStorck1
New Contributor III

Hi Antti,

Thank you for your prompt answer!

Yesterday while I performed  some tests, I discovered that the reason for the problem, but I not know how can solve.

When I enable a Label in any Layer of my map, always when I close an try open the map page again the application freezes.

If you want to analyze the code, its available to download on the link bellow:

Size 172MB (with sdk 10.2.6)

http://www.isgconsultoria.com.br/downloads/SampleBugTest.zip

Size 20MB(without sdk 10.2.6)

http://www.isgconsultoria.com.br/downloads/SampleBugTestWithoutPackage.zip

0 Kudos
AnttiKajanus1
Regular Contributor II

I tested the SampleBugTestWithoutPackage solution and couldn't reproduce any freezing. Could you tell me exact steps to get it occurring. I tried to navigate back and forth with and without labelling.

What computer setup you are using? Are you testing this on device or simulator?

0 Kudos
TércyoStorck1
New Contributor III

i'm tested on Surface and Dell Latitude. Both i got the same result.

Bellow i made two movies, showing the issue. And i repeated the process some times to get the issue, but some times that occurred on the first time i navegate back.

http://www.isgconsultoria.com.br/downloads/Freeze1.zip

http://www.isgconsultoria.com.br/downloads/Freeze2.zip

P.S: i'm using Windows 8.1 in both devices (WindowsRT for surface, ofcourse)

0 Kudos
AnttiKajanus1
Regular Contributor II

Thanks, I got the issue visible now. We will investigate what's going on with the labels.

0 Kudos
AnttiKajanus1
Regular Contributor II

Thanks for reporting this, I have created bug issue for this.

View solution in original post