Most of the exported files are damaged, although ArcGIS does not show any error!

555
3
Jump to solution
01-09-2021 10:05 PM
BabakJfard
New Contributor

It's been a while. Most of the time the files I export from ArcGIS pro (in all formats) are created fine without any warning or error message in ArcGIS Pro. But when I want to open them they won't, and system shows this error message :

 

could not open 'Map.pdf' because it is either not a supported file type or because the file has been damaged.

 

Why is this happening.??(But some times for some formats it works, but then again another time it stops working!!)

 

Thank you very much for your help.🙏

Tags (1)
Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
TomBole
Esri Regular Contributor

Hi Babak, 

Sounds like you are running into a bug.  Depending on the version of ArcGIS Pro you might be running into issues covered in one of these posts:

https://community.esri.com/t5/arcgis-pro-questions/arcgis-pro-2-4-cannot-export-to-any-format/td-p/4...

https://community.esri.com/t5/arcgis-pro-questions/arcgis-pro-export-to-pdf-pdf-won-t-open-in-acroba...

Can you contact Esri Support? They are better equipped to handle troubleshooting steps and gather bug data. They can be contacted at https://support.esri.com/en/contact-tech-support.

Thanks,

Tom

 

View solution in original post

3 Replies
TomBole
Esri Regular Contributor

Hi Babak, 

Sounds like you are running into a bug.  Depending on the version of ArcGIS Pro you might be running into issues covered in one of these posts:

https://community.esri.com/t5/arcgis-pro-questions/arcgis-pro-2-4-cannot-export-to-any-format/td-p/4...

https://community.esri.com/t5/arcgis-pro-questions/arcgis-pro-export-to-pdf-pdf-won-t-open-in-acroba...

Can you contact Esri Support? They are better equipped to handle troubleshooting steps and gather bug data. They can be contacted at https://support.esri.com/en/contact-tech-support.

Thanks,

Tom

 

View solution in original post

BabakJfard
New Contributor

Thank you very much @TomBole . I changed the destination into a local drive and seems it is working so far!

Reply
0 Kudos
CarlMorrison
New Contributor II

There is also an issue if you have a tiff image, i.e. a company logo, in your layout that causes an error, BUG-000132706 addresses this, may have been fixed in 2.7.

Reply
0 Kudos