Select to view content in your preferred language

BUG: Slider Instant App URL is not including appid parameter

313
2
Jump to solution
03-25-2024 10:09 AM
ArmstKP
Regular Contributor

I have two new slider instant apps that I have created and when I open the apps from my content page, it will open up the app without the appid parameter in the URL( which turns out to be some unknown map), but if I go in and configure the app and then click the launch button, it will open with the correct URL.  Here is the issue:

URL opening up app from my content page:   https://xxxxxxxxx.maps.arcgis.com/apps/instant/slider/index.html

URL opening up app within the app configuration:

https://xxxxxxxxxxx.maps.arcgis.com/apps/instant/slider/index.html?appid=453dee385efb4b609e0367bd7c4...

 

This is creating cascading issues as I am not able to place this application into a hub site.

 

 

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
KellyHutchins
Esri Frequent Contributor

This issue crops up intermittently and we are  continuing to investigate to try and find a resolution. You can "fix" your apps by navigating to the item details page in ArcGIS Online then click the "Settings" tab scroll to the URL section and update the url to include the appid url parameter and id value then hit save. 

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
KellyHutchins
Esri Frequent Contributor

This issue crops up intermittently and we are  continuing to investigate to try and find a resolution. You can "fix" your apps by navigating to the item details page in ArcGIS Online then click the "Settings" tab scroll to the URL section and update the url to include the appid url parameter and id value then hit save. 

0 Kudos
ArmstKP
Regular Contributor

@KellyHutchins Thank you for the work-around!

0 Kudos