Register Database ArcGIS Server Manager Chrome Error/Timeout

1896
5
Jump to solution
11-23-2016 07:46 AM
jordanparfitt1
New Contributor II

When I try to import an sde connection file to register a database in chrome it just spins like this forever:

Everything works fine in IE. I haven't tried Firefox. Does anyone know why that might be?

It's 10.4.1

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ChristianWells
Esri Contributor

Hi Jordan, 

If you are using Chrome 54 it may be related to the following notice:

Announcement: Errors Encountered in ArcGIS for Server and Portal for ArcGIS Web Apps after Certain B... 

We are working on addressing patches for this issue and the above blog will be updated as they are released.

Here is a link to the 10.4.1 patch for Server:

Esri Support 10.4 (10.4.1) 

View solution in original post

5 Replies
ChristianWells
Esri Contributor

Hi Jordan, 

If you are using Chrome 54 it may be related to the following notice:

Announcement: Errors Encountered in ArcGIS for Server and Portal for ArcGIS Web Apps after Certain B... 

We are working on addressing patches for this issue and the above blog will be updated as they are released.

Here is a link to the 10.4.1 patch for Server:

Esri Support 10.4 (10.4.1) 

View solution in original post

RebeccaStrauch__GISP
MVP Esteemed Contributor

I've just confirmed that it is still not working in Firefox (49 and 50), even though all my patches are now up-to-date

It is still working in IE 11.  I have not tried Chrome.  So, IE is the workaround still.

JonathanQuinn
Esri Frequent Contributor

Did you try clearing your browser history in Firefox?

LloydBronn
Occasional Contributor II

I had the same issue yesterday with Server 10.3. I'm downloading the patch now. 

0 Kudos
jordanparfitt1
New Contributor II

This fixed my Chrome errors. I don't use Firefox. Thanks!

0 Kudos