Obtain a feature using ARCGIS and WFS based on featureid

2567
0
09-04-2014 08:28 AM
chrisweaves
New Contributor II

This has baffled me for hours, I've tried nearly every combination of request parameters without success.

 

I have a points shapefile published in arcgis and can download the feature GML via WFS for the entire layer using the following request (sorry the server is not available on the internet):

 

http://mymachine.com/arcgis/services/DMS/DMS_WELLS/MapServer/WFSServer?SERVICE=WFS&VERSION=1.1.1&REQ...

 

Which returns XML for each feature member in the layer like so:

 

<wfs:FeatureCollection xsi:schemaLocation="http://server/arcgis/services/DMS/DMS_WELLS/MapServer/WFSServer http://server/arcgis/services/DMS/DMS_WELLS/MapServer/WFSServer?request=DescribeFeatureType%26versio... http://www.opengis.net/wfs http://schemas.opengis.net/wfs/1.1.0/wfs.xsd">
  <gml:boundedBy>
      <gml:Envelope srsName="urn:ogc:def:crs:EPSG:6.9:4326">
          <gml:lowerCorner>28.522 -10.5</gml:lowerCorner>
          <gml:upperCorner>80.469 65.01144</gml:upperCorner>
      </gml:Envelope>
  </gml:boundedBy>
  <gml:featureMember>
      <DMS_DMS_WELLS:iwiswells>
          <DMS_DMS_WELLS:FID>0</DMS_DMS_WELLS:FID>
          <DMS_DMS_WELLS:Shape>
              <gml:Point>
                  <gml:pos>64.994 7.5312</gml:pos>
              </gml:Point>
          </DMS_DMS_WELLS:Shape>
      <DMS_DMS_WELLS:gid>1</DMS_DMS_WELLS:gid>
      <DMS_DMS_WELLS:sitelocid>101</DMS_DMS_WELLS:sitelocid>
      <DMS_DMS_WELLS:site_ref>101/1</DMS_DMS_WELLS:site_ref>
      <DMS_DMS_WELLS:latitude>24.9943</DMS_DMS_WELLS:latitude>
      <DMS_DMS_WELLS:longitude>47.5002</DMS_DMS_WELLS:longitude>
      </DMS_DMS_WELLS:iwiswells>
  </gml:featureMember>
  <gml:featureMember>
  ...
  </gml:featureMember>
</wfs:FeatureCollection>

 

And this results in on feature member begin returned. What I'm looking for is an arcgis WFS equivalent!

I have read all the documentation, all the specs but my request either result in the entire feature list being returned or an error message, here's a few requests I have tried:

 

http://mymachine.com/arcgis/services/DMS/DMS_WELLS/MapServer/WFSServer?SERVICE=WFS&VERSION=1.1.1&REQ...

 

http://mymachine.com/arcgis/services/DMS/DMS_WELLS/MapServer/WFSServer?SERVICE=WFS&VERSION=1.1.1&REQ...'10'

 

I've even tried using a filter on a different attribute without success:

 

http://mymachine.com/arcgis/services/DMS/DMS_WELLS/MapServer/WFSServer?SERVICE=WFS&VERSION=1.1.1&REQ...

 

Thanks for your help!

Tags (3)
Reply
0 Kudos
0 Replies