Geoprocessing Widget

174
4
09-05-2019 06:01 AM
BrittneyGibbons1
New Contributor III

We created a GP service to ouput records from a layer in a webmap in Portal and are using the GP widget to execute the service from a WAB application. 

There is also a filter widget in our application that is used to filter the layer used as input for the GP service. The first time the GP service is executed, the output honors the applied filters. But if the filters are updated and the GP service is re-executed, the layer does not update in the GP service and we get the same export as the first run. The only way to get the layer to update in the GP service is by manually selecting the data in the map with the selection tool in the GP widget, but this is too cumbersome to expect our users to do.

How can we get the input layer in the GP tool to update with the layer in the map?

Thank you,

Brittney

4 Replies
NiekGoorman1
New Contributor III

I'd quite like to know the answer to this as well - could anyone from Esri weight in?

0 Kudos
NiekGoorman1
New Contributor III

I now had a chance to test this on a 10.7 Portal instance and it's indeed only honouring the filter the very first time. Any input from ESRI UK Technical Support or similar would be appreciated.

0 Kudos
james-noble
Esri Contributor

Hi Niek Goorman

Thanks for raising this - could you create a support case via MyEsri or support@esriuk.com so that we can work to resolve this with you?

Best wishes,

James

0 Kudos
NiekGoorman1
New Contributor III

Thanks James - will do.

0 Kudos