Portal cannot see groups to add content to them

325
2
Jump to solution
07-31-2020 01:10 AM
NeoGeo
by
Occasional Contributor III

I have a new 10.8 Federated Portal/Server installed with Builder using Web Tier with Active Directory Authentication.  There are several groups configured in Portal using "Create Group" in addition to the built-in Featured Maps and Apps which I would also like to utilize.  Correct me if I am wrong but if I am in "My Content" on Portal, and I click "Move" on a content item , the Move Item dialogue should show the Groups I own or belong to right?  It does not show any of the groups, not even the Featured Maps and Apps.  If I type in a group name and then click move, it will say successfully moved but the item will not move.  Am I missing something?

Thanks!

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AnthonyRyanEQL
Occasional Contributor III

'Move' is to move content to folders with your 'My Content'. To add content to groups you need to share the portal item to a group

View solution in original post

2 Replies
AnthonyRyanEQL
Occasional Contributor III

'Move' is to move content to folders with your 'My Content'. To add content to groups you need to share the portal item to a group

NeoGeo
by
Occasional Contributor III

Anthony Ryan, 

Thank you SO MUCH!  

I have done computers since the mainframe and minicomputer days, GIS since ArcView 3.0, and IT since the 90's and I have never seen an interface as clunky and as much of a black box as ArcGIS Portal.  You have saved me a lot of grief.