WebScene Bookmarks

460
4
04-15-2014 04:31 AM
LukeCzar
New Contributor III
Hi,

I would like to use "my bookmarks" in the WebScene, but instead of that there is a "another" bookmark which appears at the end "Top" <-------

How can I get rid of that?



[ATTACH=CONFIG]33108[/ATTACH]


Lukasz
Tags (3)
0 Kudos
4 Replies
AndreasUlmer
Occasional Contributor
Hi Lukasz

I can't reproduce this.
* what CE version are you using?
* can you send the problematic cej file, so we can analyze the issue?


best
Andreas
0 Kudos
JeffShih
New Contributor III
Perspective, Top, Front and Side are reserved keywords for the camera. You should NOT use these names as bookmarks. I've run into this situation before. Can't recall how I resolved it - I might've just created a new scene.
0 Kudos
LukeCzar
New Contributor III
Hi,

So when I try to change camera to Top the scene goes somewhere else and doesn't work. It doesn't matter what Bookmarks I export, there is always "Top" which destroys the video, even though I never chose "Top" as a bookmark


And one more thing, every time I open web scene, first thing I do is to change the left mouse button to rotate


[ATTACH=CONFIG]33537[/ATTACH]

Lukasz
0 Kudos
JeffShih
New Contributor III
You must have created a bookmarked called 'Top' before because I've ran into this exact issue. Once that bookmark has been made, you will not be able to remove it and it will not show up in the list. Try creating an entirely new scene from scratch, re-import all the layers and reset all the bookmarks.

Not a very practical solution, I know - had to learn it the hard way.
0 Kudos