CityEngine rail rule???... please help me :)

5942
21
Jump to solution
01-22-2016 08:06 AM
AndréLevesque
New Contributor III

Hi folks,

I downloaded the following rule this morning and cant seem to get it to work for me... it appears as though the rule cannot find the texture files associated to it...

Is there somewhere in the code of the cga file that I have to add a path or something?

Link to the rule: Rail rule for streets?

Matthias Buehler​... can you give me advice?

0 Kudos
21 Replies
SheylaSantana
New Contributor III

Many thanks, Cheryl!

0 Kudos
SheylaSantana
New Contributor III

Cheryl Lau,

Any idea of why I can't see the obj in my scene? The rule has no error and it applies fine to my train rail but it doesn't apply any texture.

0 Kudos
SheylaSantana
New Contributor III

Hello, Cheryl.

I have talked with Matt about this trail rule. He told me that in order to the rule work, I need the *.mtl file and texture. Do you still have these files? The zip you sent me just have the *.cga and the *.obj.

Matt is sending you a hello!

Thank you,

Sheyla

0 Kudos
CherylLau
Esri Regular Contributor

Sorry, I do not have the .mtl files.

Maybe you could just apply a color instead?

0 Kudos
SheylaSantana
New Contributor III

Hi, Cheryl.

Thank you for your reply!

I will try to figure out something else. If I can't, I will apply colors.
Thanks!

0 Kudos
SheylaSantana
New Contributor III

Problem solve! Many thanks for everyone's help! Specially matthiasBuehler‌! You are awesome!

MatthiasBuehler
Regular Contributor

I'm glad I could help!

Matt

Matthias Buehler

Founder, vrbn

www.vrbn.io

0 Kudos
Joao_PedroMarques
New Contributor III

Hi,

Is it possible to get the .mtl file? 


Thank you!

0 Kudos
SheylaSantana
New Contributor III

Sure, Joao. 

See the rule attached.

Sheyla

Joao_PedroMarques
New Contributor III

Thank you, Sheyla.

Everything is working now.

0 Kudos