QML App showing black screen when taking photo in android device

172
3
Jump to solution
03-02-2020 11:20 AM
Marco_AlejandroBonilla
Occasional Contributor

We are modifying a Quick Report App for our company. When testing on an android device using AppStudio for Android and also with the APK, clicking the camera shows a black screen with photo controls but no image. However in AppStudio On iOS, the App works.

Any help is appreciated!!

 

AppFramework: 4.0.93

Qt version: 5.12.3

ArcGis Runtime SDK for Qt: 100.6.0.2514

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Marco, 

Can you please test using the latest AppStudio 4.2 with Qt version 5.13.1 and let us know the result? 

Erwin

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Marco, 

Can you tell us what make and model of the Android device? And the version of Android?

We also have a newer version of AppStudio, version 4.2.x, with Qt version 5.13.1, that might have fixed this. 

Thank you,

Erwin

0 Kudos
Marco_AlejandroBonilla
Occasional Contributor

Erwin,

We have tested on the following:

Huawei Y5, Android 8.1.0

Galaxy J7, Android 8.1.0

Sony Experia XZ Prime, Android 9

QT Version: 5.12.3 

Cloud Make

Thanks for your feedback,

MB

0 Kudos
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Marco, 

Can you please test using the latest AppStudio 4.2 with Qt version 5.13.1 and let us know the result? 

Erwin

View solution in original post

0 Kudos