• Could not access any GIS Server machines

    I,m using Arcgis server 10.5 and web adaptor, some times ARCGIS return this error:   "Could not access any GIS Server machines. Please contact your system administrator."   I checked my windows event viewe...
    anjelinaponkerat
    last modified by anjelinaponkerat
  • Portal for ArcGIS upgrade from 10.6.1 to 10.7 failed

    I faced an error while upgrading from Portal for ArcGIS 10.6.1 to Portal for ArcGIS 10.7. The following error occurred during the upgrade:     Digging into the log in C:\arcgisportal\logs\FQDN\portal, I ...
    NicolasGIS
    last modified by NicolasGIS
  • arcgis pro crashes clicking on the parcel/shape

    Clicking on the parcel/shape in arcgis pro crashes.   We have a sql server view that represents a join between two tables.   Table parcels represent parcel shapes and Table situs represent situs data about...
    robert.logan.asr.dev
    last modified by robert.logan.asr.dev
  • Webgisdr: Export operation failed. Method argument cannot be null

    About to migrate a sandbox instance of ArcGIS Enterprise 10.6.1.  It's never been backed up before to my knowledge. Running webgisdr gives the following output:   ===========================================...
    jhevenor
    last modified by jhevenor
  • Does ArcGIS Server 10.7.1 support SHA2/HMACSHA256

    From the IIS 8.5 STIG, "The production IIS 8.5 web server must utilize SHA2 encryption for the Machine Key....   Click the IIS 8.5 web server name.Double-click the "Machine Key" icon in the website Home Pane.Ver...
    tpcolson
    last modified by tpcolson
  • Problems with Web Adaptor

    Hi,   I have an arcgis server installed on a Windows 7 machine, it is already using https, but without a valid certificate. To configure WebAdaptor, use the https server link https://myhost:6443 and after confi...
    arsouzaesilva3
    last modified by arsouzaesilva3
  • magicKey doesn't work with custom composite locator

    Hi,   I published a composite locator from arcGIS Pro to ArcGIS server. Everything looks fine except magicKey.   For example, first call sugguestion:   Then call findCandidate:     I j...
    leonzhongscm
    last modified by leonzhongscm
  • Group categories in an Enterprise Portal do not work when viewed from the Content tab.

    Some group categories were setup from a Groups > (Group name) >Content Tab.   The group categories work as expected from the Groups > (Group name) > 'Content Tab' View.   However, i...
    th_matt
    last modified by th_matt
  • locator bug with numbers?

    Hi GeoNet braintrust,   I think there might be a bug with locators and numbers. If I search for 11048E04001 in the Search widget, or even the Esri REST endpoint for our Parcel ID Number (PIN) locator, it gi...
    kmsagis
    last modified by kmsagis
  • Enterprise Geodatabase Oracle join with Microsoft SQL Server View?

    Hi, I have feature layer "Parcel" in enterprise geodatabase ORACLE and one "View" which is in Microsoft SQL Server. I am trying join "View" with Parcel layer based on field "PIN", when I validate join...
    Mayur_Dodiya
    created by Mayur_Dodiya
  • (10.6.1) There was an error when attempting to upgrade the existing portal.

    When upgrading my portal from 10.5.1 on a Windows 2008 R2 server, I am getting an error message at the step where I click the Continue Portal Upgrade button on https://machinename.domain.com:7443/arcgis/home...
    mscho@loc.gov
    last modified by mscho@loc.gov
  • Portal to Portal collaboration in Enterprise invitation file fails

    When accepting an invitation, for a Portal to Portal collaboration in Enterprise, I get the following response, "The chosen file does not appear to be a valid invitation. Please choose a valid invitation file." Any th...
    Kristina.White
    created by Kristina.White
  • ArcGIS Server 10.6 and Oracle 10

    I have an attribute table from Oracle 10 and ArcGIS Server 10.6. I can connect to the database directly from ArcCatalog but I can't register it in my ArcGIS Server because Oracle's version is not supported for ArcGIS ...
    pzhuchkov
    last modified by pzhuchkov
  • Problem with Arcgis Enterprise 10.6.1 after applying Enterprise Sites 2 Patch

    Hi  Last Friday we installed Enterprise Sites 2 Patch on our 10.6.1 ArcGIS Enterprise instance and now it seems to be broken. We have Portal and Server federated and Data Store. All software ...
    prugiero
    last modified by prugiero
  • Versioning in MS SQL Got Turned Off

    Has anyone ran across a situation where versioning was turned off on a database with no clue as to how. Find nothing in the SQL logs to indicate how but somehow we have a database that mystically had the versioning t...
    rickag
    created by rickag
  • How can you fix a corrupt ArcGIS Server lifecycleinfos.json file

    This question relates to an ArcGIS Server 10.7.1 implementation.    When trying the start a service, the following error occurs:   I have discovered ten services that have corrupted lifecycleinfos.j...
    fratin
    last modified by fratin
  • Is there a way to see what Python geoprocessing is available per ArcGIS enterprise/server release?

    I made a Python script that utilizes a recently developed geoprocessing tool (arcpy.SubdividePolygon_management). I can successfully run the script in ArcGIS Pro, but when I publish it as a geoprocessing service to ou...
    sander.kiffen_BAM
    last modified by sander.kiffen_BAM
  • Copy content between Portal A and AGOL

    Hello fellows,   In my quest of setting up a continuous deployment for ArcGIS artifacts, I have been setup a portal for ArcGIS inside my company network, and a company account in AGOL.   My idea is to hav...
    xtian79
    last modified by xtian79
  • Creating new site in ArcGIS Image Server 10.7

    I am new to ArcGIS Image Server, and I am having some problems post-installation. I have installed the software, and as per a former co-worker's instructions, I should navigate to localhost:6443/arcgis/manager to crea...
    Kreeves11674
    last modified by Kreeves11674
  • ArcGIS Server for Linux not installing

    I am trying to install ArcGIS Server 10.7.1 son a Linux machine. I get no error message. I know I'm using the Linux installer and not Windows. I am using the command line to complete the installation.  It passes&...
    jdlugogmtgis-esridist
    last modified by jdlugogmtgis-esridist